Click to order
Firmax Sample Shop
Total: 
Ik accepteer dat Firmax bovenstaande informatie kan gebruiken om me te contacteren en ben akkoord met de Privacy Policy.
PAX KLEDINGKASTEN: MEER DAN 100 KLEUREN BESCHIKBAAR

Ikea PAX kastdeuren zoals jij ze wil.

Om je kleding en accessoires te organiseren heeft IKEA het geweldige PAX kledingkasten gamma ontwikkeld dat zich aan al je dressing behoeftes kan aanpassen.

De kastinrichting kan met kledingdozen, lades, hangers en nog meer. Bovendien is er een handige planner om je kleerkast mee samen te stellen.

Voor wie de PAX kleding kasten mooi in haar of zijn interieur wil integreren zijn er bij IKEA weinig opties qua afwerking en kleuren.

Het monteren is ook bijzonder makkelijk voor ruimtes waar de kasten los geplaatst worden. Voor wie verkiest om in een wand in te werken is er ook onze montage service waarbij professionele monteurs jouw meubels in elkaar zetten en afwerken.

Firmax heeft de optie om kastdeuren hoger te maken en zorgt ook standaard voor een verlenging onderaan.

Zoveel kleuren!

Met ons grote kleurpalet is er altijd een kleur dat toelaat je PAX kast te pimpen in een tint die best past voor jou interieur. Bovendien kunnen we je helpen voor de bijpassende verf als je de hele kamer in gelijke kleur wil uitvoeren. Maar begin bij het begin: kies een beperkt aantal kleuren en vraag het kleurstaal aan!
Stuur je aanvraag voor PAX kastdeuren door.
Wil je PAX kastdeuren bestellen? Vul dan hieronder aan hoeveel en welke deurafmetingen en eventueel zijpanelen nodig zijn en in welke kleur. Wij komen heel snel met een offerte.

Upload hier het plan van de IKEA PAX planner
PDF formaat
 
By clicking the button you agree our Privacy Policy